Nieuwe seizoen start op maandag 18 september. Lezing Anouk de Jong over AI. Kans of kwelgeest? Aanvang 19.30 uur, De Stadkamer. 

(we zijn terug op het oude nest!)
Locatie
Met ingang van september 2023 worden de lezingen weer gehouden op de derde maandagavond in bibliotheek de Stadkamer. Adres: Zeven Alleetjes 1A, 8011 CV, Zwolle. U kunt parkeren aan de Burg. van Roijensingel. Op deze plek kunnen we na de lezing nog wat langer napraten en iets nuttigen bij de bar. De zaal is open vanaf 19.15 uur. Het programma begint om 19.30 uur en kent een pauze om 20.15. Daarna gaan we met elkaar en de inleider in gesprek tot circa half tien. De bibliotheek sluit haar deuren om 21.45 uur.

Nieuw! Kennis maken met grote denkers 

Het Filosofisch Café wordt vaak benaderd om een eenvoudige, toegankelijke inleiding op het werk van bekende filosofen. Dat hebben we opgepakt. Met ingang van 12 september gaan wij u laten kennis maken met filosofen en belangrijke thema's uit hun werk. De bijeenkomsten staan gepland op de tweede dinsdagochtend in de maand vanaf september 2023 tot en met april. U kunt zich inschrijven voor de hele serie of voor een enkele keer, Tijdstip: 10.30 - 12.00 uur. Toegang: helemaal gratis!

De aanmelding verloopt met ingang van 18 september via de Stadkamer. Gebruik daarvoor de link in de nieuwsbrief of op de website bij de lezing.  

Betaling is mogelijk aan de zaal, maar dan heeft u geen zekerheid dat er plaats is. 
De toegangsprijs is 7,50 euro. Voor studenten en scholieren (met pas) is er een gereduceerd tarief van 4 euro. 
Dat toegangsprijs is voor de lezing én een kop koffie of thee in de pauze.

Meer weten? Abonneert u zich op de nieuwsbrief, via [email protected].

Volgende data:

- maandag 16 oktober over de Politiek, met Theo de Wit

- maandag 27 november (let op: 4e maandag!) over wat we gemeen hebben, met Thijs Lijster